Voeding
Docentenpagina
De opleidingen in voeding leiden studenten op tot een variëteit aan beroepen. Van voedingsmiddelentechnoloog tot docent in voeding, maar ook tot zelfstandig ondernemer. Belangrijk om als docent studenten goed op te leiden en actueel lesmateriaal en achtergrondinformatie aan de leerlingen te verstrekken. Vind meer informatie en toegang tot kennisbronnen op deze docentenpagina voeding.
Lesmateriaal
- Foodbedrijven in transitie Wiki Groen Kennisnet (vmbo, mbo, hbo)
- Smakelijke vermarkting groente en fruit Brochure WUR, 2018
- Practicum student en voeding Hogeschool Van Hall Larenstein, 2017
- Lesmateriaal vitaal MBO (mbo)
- Food & Nutrition Courses Engelstalige cursussen (hbo/wo)
- Chef! Lessen van Smaaklessen & EU-Schoolfruit (po)
- Lesmateriaal Voedselverspilling Dossier Groen Kennisnet (mbo)
- MBO Challenge voedselverspilling – Methode Wiki
- Module Duurzame Gezonde Voeding Duurzaam mbo (mbo)
- Samen tegen voedselverspilling (po, vo, mbo)
- Zuivelonline.nl (po, vmbo)
- Voedseltransitie Wiki Groen Kennisnet
- Wat komt er op je bord? VLAM.be (po)
- Weet wat je eet Voedingscentrum (vo, mbo)
Meer lesmateriaal
- Food transition (EN) Wiki Groen Kennisnet
Zoekvragen op thema
- Alle informatie over voeding
- Marketing
- Innovatie
- Kwaliteit
- Technologie
- Voorlichting
- Kok
- Voedselproductie
- Horeca
- Catering
- Zout
- Eiwitbronnen
Zoekvragen op keuzedelen
Video's
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
Dossiers
Laatste update: 26-08-2020